Het totale aanbod aan diensten dat Gebr. Kloens B.V. voor u kan verrichten is groot en divers.

Naast grond- en straatwerk, waarbij het machinaal bestraten veelvuldig gebruikt wordt, verricht het bedrijf ook rioleringswerkzaamheden. Aanleg van nieuwe en het vervangen van oude rioolsystemen, behoort tot de kern van onze activiteiten.

Uiteraard behoren asfaltwerkzaamheden, bodemsaneringen, het plaatsen van verkeersafzettingen en het leveren en plaatsen van divers straatmeubilair ook tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Met ons wagenpark verzorgen wij het transport van verschillende soorten goederen en materialen zoals zand, grond en bestratingsmaterialen. Wij kunnen ook zorgdragen voor het afvoeren van materialen zoals puin, grond, snoeihout, bouw- en sloopafval.

Naast het verrichten van een grote diversiteit aan werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor deskundig advies aangaande de GWW-sector. Vandaar dat wij voor het verzorgen van een correcte offerte graag een bezoek brengen op de betreffende locatie waar besproken kan worden wat wij voor u kunnen betekenen. Geheel afgestemd op uw wensen worden de werkzaamheden uitgevoerd. Heeft u een betrouwbare en ervaren partner nodig voor één of alle bovengenoemde diensten dan staat Gebr. Kloens B.V. graag voor u klaar!