Machinaal straatwerk

Eén van onze specialisaties is machinaal straatwerk. Wij behoren tot de ontwikkelaars en pioniers in het machinaal straatwerk. Wij hebben jarenlange ervaring en zelfstandig bestratingsmachines ontwikkeld, deze bestratingsmachines kunnen in veel gevallen ingezet worden bij het gebruik van oud- en nieuw bestratingsmateriaal om de snelheid van het project te bevorderen.
De techniek is zover dat het nauwelijks van handwerk te onderscheiden is. Machinaal straatwerk is kostenbesparend, efficiënter en het resulteert in betere Arbo Technische omstandigheden voor het personeel.

Machinaal straatwerk is tegenwoordig ook mogelijk bij het circulair hergebruiken van bestaande verhardingsmaterialen. Wij beschikken over de techniek om de twee voornaamste verhardingssoorten machinaal te kunnen hergebruiken. De eerste techniek is het hergebruiken van de betontegel. Onze machines nemen de tegels op uit de bestaande verharding. Deze worden gereinigd, gesorteerd en opgestapeld voor mechanisch hergebruik.
De tweede techniek is het hergebruik van de diverse soorten en formaten straatklinker. Hierbij worden, door een formeerrobot, uitgebroken straatklinkers geformeerd in elk gewenst verband. Hierna is het product weer volledig machinaal te verwerken.

Bent u op zoek een specialist op het gebied van machinaal straatwerk? Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.