Over ons

Gebr. Kloens B.V. is een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in Dordrecht en Utrecht. Sinds 1989 zijn wij actief in grond-, straat- en rioolwerken.

Al ruim 30 jaar bedienen wij ,samen met gediplomeerd en vakkundig personeel, een stabiele kern van opdrachtgevers. Tot ons klantenbestand behoren diverse gemeenten zoals Dordrecht, Utrecht en Rotterdam, scholengemeenschappen, bedrijven, instellingen en particulieren.

Naast deskundig personeel, beschikken wij over een uitgebreid modern machinepark en geavanceerde apparatuur. Dit zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. Onze kracht is dat alles desgewenst in één pakket vanuit eigen middelen kan worden aangeleverd.

In die 30 jaar hebben we ons mee ontwikkeld in de steeds meer eisende markt, om een nóg completer totaalpakket van producten en diensten aan te kunnen bieden. Er zijn diverse aspecten en certificeren toegevoegd aan het bedrijf. Door de certificering BRL 7000-7001 en de grondbanken in Dordrecht en Utrecht, kunnen we onze klanten voorzien van een totaalpakket in werken met en in (vervuilde) grond.
Om ons kwalitatief hoogstaand eindproduct te waarborgen hebben we destijds als één van de eerste bedrijven in Nederland ons BRL9334 straatwerk certificaat behaald.