Machinepark

Het machinepark is in de afgelopen 20 jaar meegegroeid met ons bedrijf. Wij beschikken inmiddels over een uitgebreid wagen- en machinepark waaronder diverse typen vrachtwagens met autolaadkranen, afzetbak systemen, (mini)graafmachines, laadschoppen (shovels), kranen, walsen, diverse bestratingsmachines en een tractor met laadkar.

Naast het wagen- en machinepark zijn wij in bezit van hydraulische stenenklemmen, voegvulketels (bitumenketels), asfaltzagen, een asfaltspuitlans, diverse trilplaten/stampers, containers, afzetbakken, een robu vacuümsysteem, vuilwaterpompen en alle andere benodigde materialen en apparatuur om onze werkzaamheden goed, kwalitatief en volgens Arbowet Normen te kunnen realiseren.

Opmerkelijk is de zelfontwikkelde reinigingsmachine voor tegels en stenen in diverse afmetingen. Deze is inzetbaar tijdens bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden aan straatwerk. Dit is snel, kostenbesparend en bijzonder efficiënt.

Eén van onze specialisaties is de enorme ervaring op het gebied van het machinaal bestraten van onder andere woonstraten en haven- en industrieterreinen in binnen- en buitenland.

Door de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een grote hoeveelheid eigen materieel in combinatie met professioneel personeel en een goede interne organisatiestructuur, zijn wij in staat zeer adequaat en flexibel te opereren met minimale overheadkosten.